Hlavní obsah

Cristiana Ronalda v Realu nepotřebujeme, říká Sneijder

MADRID/PRAHA

Proti přestupu portugalské fotbalové hvězdy Cristiana Ronalda do Realu Madrid se zevnitř španělského velkoklubu ozývají první hlasy. Podle nizozemského záložníka Wesleyho Sneijdera by si raději španělský velkoklub měl ponechat Robinha a novou posilu nekupovat.

Článek

Sneijder se navíc domnívá, že by příliš vysoký Ronaldův plat, s nímž se předběžně počítá, mohl udělat dusno mezi ostatními hráči. „Pro zbytek šatny by bylo špatné, kdyby Ronaldo bral vyšší plat než zbytek kádru,“ citoval nizozemského reprezentanta The Sun.

„Mně na tom nezáleží, ale vím, že ostatní hráči by z toho příliš nadšení nebyli. A nejdůležitější by mělo být to, že se kádr stabilizuje,“ dodal Sneijder, podle něhož má obhájce španělského titulu kvalitních ofenzivních hráčů dostatek. „Máme podobné typy hráčů jako Ronalda, například Arjena Robbena,“ prohlásil.

Robinho je stejně dobrý jako Ronaldo

Největším trnem v oku je Sneijderovi ale plánovaný přestup Robinha, o něhož projevila zájem Chelsea. „Chtěl bych, aby Robinho zůstal. Je stejně dobrý hráč jako Ronaldo,“ uvedl na adresu brazilského útočníka.

„Robinho je kritizován za to, že nehraje příliš dobře v důležitých zápasech, ale co jsem zatím viděl Ronalda, tak v klíčových utkáních Manchesteru nebyl vůbec vidět,“ připomněl bývalý hráč Ajaxu Amsterodam Ronaldovi skutečnost, která je mu často vytýkána. „Pokud se na celou věc podíváme z téhle stránky, tak my s ním smlouvu podepisovat nemusíme,“ dodal Sneijder.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články