Hlavní obsah

Luxus i v oblacích! Messiho letoun má dvě koupelny, co dalšího nabízí?

Londýn/Praha

Dvě koupelny, osm lůžek a luxus na každém kroku. Takové bydlení je pro spoustu obyčejných lidí snem. Argentinský fotbalový bůh Lionel Messi si pohádkově může užívat i ve svém privátním letadle. List The Sun ve své reportáži popsal, jak si hvězda Barcelony užívá, pokud se rozhodne zaletět s rodinou na dovolenou.

Foto: Profimedia.cz

Argentinský fotbalista Lionel Messi je ve svém soukromém letadle zvyklý na luxus.

Článek

Messi je podle mnohých fanoušků nejen nejlepším fotbalistou současnosti, ale i celé historie. A podle toho také vypadá jeho příjem. Není proto divu, že se míčový kouzelník rozhodl pořídit kromě jiného soukromé letadlo. Klidně za něj utratil dvanáct milionů liber, tedy zhruba 370 milionů korun. Jaký komfort nabízí?

Letadlo má vlastní kuchyň a také dvě koupelny. K dispozici je v tomhle bytečku v oblacích šestnáct míst k sezení, dá se tam tedy uspořádat slušný večírek. Když je třeba, lze vše proměnit v osm lůžek na spaní.

O tom, že letadlo patří Messimu není pochyb. Třeba proto, že při nástupu zdobí schůdky jméno fotbalisty i členů jeho rodiny - manželky Antonelly a dětí Thiaga, Cira a Matea. Na ocase má stroj, jak jinak, velké číslo 10, které nosí Argentinec na dresu.

Než se La Liga kvůli pandemii koronaviru zastavila, zaznamenal Messi ve 31 zápasech čtyřiadvacet gólů. Barcelona se nyní chystá zahájit s hráčem jednání o nové smlouvě. Současný kontrakt prý hvězdě umožňuje v létě z Camp Nou odejít.

Argentinec se už nechal slyšet, že by se mu líbilo, kdyby se do Barcelony vrátil během léta jeho kamarád Neymar, jenž je hráčem francouzského PSG. Netají se však touhou zahrát si znovu v barvách katalánského gigantu.

Reklama

Související témata: