Hlavní obsah

Robinho si stěžuje, jak s ním v Realu zacházejí

MADRID

Agent brazilské fotbalové hvězdy Robinha prohlásil, že jeho klient není spokojen s tím, jak se k němu vedení Realu Madrid chová. Čtyřiadvacetiletý útočník, o jehož přestupu do Chelsea se již delší dobu spekuluje, si myslí, že si ho ve španělském velkoklubu dostatečně neváží.

Článek

"Robinho je velmi naštvaný způsobem, jakým se k němu chovají představitelé Realu Madrid," řekl hráčův agent Wagner Ribeiro v pátečním vydání sportovního deníku Marca. "Volá mi každý den a ptá se mne, jestli někdo říkal něco o jeho budoucnosti. A já mu musím bohužel odpovídat, že se mnou nikdo nemluvil," podotkl Ribeiro.

Agent tvrdí, že se marně snažil o hráčově budoucnosti jednat s vedením Realu. "Můj svěřenec tomu nerozumí. Může se stát nejlepším hráčem na světě, ale v Realu to zřejmě nebude, protože se tam k němu chovají jako k nějakému druhořadému hráči," dodal Ribeiro.

Robinho byl původně nominován na olympijský turnaj, ale Real požádal vedení brazilského výběru, aby hráče uvolnil kvůli údajnému zranění třísel. "Jeho plán byl vždycky takový: hrát mnoho let za Real a pak ukončit kariéru doma v Santosu. Nyní se ale cítí, že ho tady nechtějí," uvedl Ribeiro.

Čtyřiadvacetiletý Robinho je prakticky celé léto spojován s přestupem do Chelsea; nyní anglický klub poslal do Madridu oficiální nabídku na 20 milionů liber (asi 613 milionů korun). Tvrzení, že by talentovaný fotbalista přece jen mohl do londýnského celku odejít, podporuje i jeho agent: "Trenér Chelsea Luiz Felipe Scolari ho velmi dobře zná, denně mu volá a věnuje mu pozornost, kterou potřebuje," prohlásil Ribeiro.

Reklama

Související témata: