Hlavní obsah

Barcelona doma jen remizovala se Santanderem a čeká na vítězství

MADRID

Barcelona nedokázala ani na druhý pokus v novém ročníku španělské ligy zvítězit a před zaplněným domácím stadionem Nou Campem remizovala se Santanderem 1:1.

Článek

Domácí fotbalisté byli po celé utkání lepší, hosté pouze bránili. Několik stoprocentních šancí však hráči katalánského velkoklubu nevyužili. V 71. minutě střídající Messi proměnil penaltu za ruku protihráče, o sedm minut později ale na druhé straně tečoval Garayův přímý kop Jonathan a z první střely hostů v zápase padl vyrovnávací gól.

Atlético Madrid s českým reprezentačním kapitánem Tomášem Ujfalušim v obraně nestačilo na Valladolid, na jehož hřišti podlehlo 1:2.

Divoké utkání sehrála Sevilla s Gijónem, který porazila 4:3 a dostala se do čela neúplné tabulky. Hned šest gólů padlo v prvním poločase, během nějž zvládl za pomoci proměněného pokutového kopu nastřílet hattrick hostující útočník Mate Bilič. Ani jeho střelecká potence nováčkovi soutěže k bodům nepomohla, vítěznou trefu zaznamenal po hodině hry svou druhou brankou v utkání Malijec Kanouté.

Španělská liga - 2. kolo:
FC Barcelona - Santander 1:1 (71. Messi z pen. - 77. Jonathan), Valladolid - Atlético Madrid 2:1 (3. Dorado, 28. Baraja z pen - 55. Agüero), Sevilla - Gijon 4:3 (36. a 60. Kanouté, 22. Chevanton, 37. Maresca - 18., 20. a 45. z pen. Bilič).

Reklama

Související témata: