Hlavní obsah

Atlético dostalo v Barceloně šest gólů, pět v úvodní půlhodině

MADRID

Poločas jako ze zlého snu v sobotu prožili v Barceloně fotbalisté Atlétika Madrid. Na slavném Nou Campu už v osmé minutě prohrávali o tři góly, v úvodní půlhodině pak dostali ještě dvě další branky a nakonec domácímu celku podlehli 1:6. Celý zápas si v obraně hostů protrpěl i český reprezentační zadák Tomáš Ujfaluši.

Článek

Villarreal porazil na svém hřišti Betis Sevilla 2:1 a po čtvrté výhře za sebou se minimálně do neděle vrátil na první místo.

Utkání přitom nezačalo pro domácí dobře a od 21. minuty prohrávali, když se za obranu dostal záložník Betisu Damiá a zblízka neměl problém přesně zakončit. Villarreal po přestávce přidal a v 68. minutě vyrovnal povedenou hlavičkou obránce Gonzalo.

O dvě minuty později už Villarreal vedl, k čemuž paradoxně přispěl střídající Pires tím, že v pokutovém území Betisu netrefil míč, který do branky dostal až jeho volný spoluhráč Llorente. Hosté stále čekají na první letošní vítězství.

Španělsko - 6. kolo:
Villarreal - Betis Sevilla 2:1 (68. Gonzalo, 70. Llorente - 21. Damiá), FC Barcelona - Atlético Madrid 6:1 (6. z pen. a 18. Eto'o, 4. Márquez, 8. Messi, 28. Gudjohnsen, 73. Henry - 13. M. Rodríguez)

Reklama

Související témata: