Hlavní obsah

Kanonýr Valencie Villa: Na Barcelonu v Evropě nikdo nemá

PRAHA

Španělský fotbalista a současný mistr Evropy David Villa si jako hráč Valencie nemůže vynachválit výkony konkurenční Barcelony, které se nebojí ohodnotit jako ty nejlepší na starém kontinentu. „Oni nejsou nejlepší jen ve Španělsku, oni jsou nejlepší v celé Evropě,“ nechal se slyšet Villa na serveru goal.com.

Článek

Barcelona drží i po 19. kole nejvyšší španělské ligy na první příčce dvanáctibodový náskok před druhým Realem Madrid a třetí Sevillou, když jen jedenkrát v letošní sezóně našla přemožitele. Naposledy se katalánský velkoklub prezentoval parádním představením a doma přejel Deportivo La Coruňu 5:0.

„Jejich tým na mě opravdu hodně zapůsobil. Ne ani výsledky, ale spíše způsobem, jakým k nim dospěl. Jednoznačně si zaslouží pochválit a mně nezbývá, než je obdivovat,“ vysekl poklonu vedoucímu týmu La Ligy Villa.

Po sobotní prohře 2:3 na půdě Bilbaa se Valencie dostala do ztráty šestnácti bodů na Barcelonu. Obávaný forvard Villa tuto porážku hodnotil jako nespravedlivou. „Když jsme s nimi remizovali, tak jsem začínal být vzteklý, protože jsme udávali tempo hry a bod by pro nás nic neřešil. Musíme se z toho ponaučit, protože dostáváme příliš mnoho branek,“ byl po konci zápasu plný emocí Villa.

Nyní čeká hráče Valencie v domácím poháru Copa del Rey Sevilla, což nejlepší střelec loňského Eura vnímá jako hodně těžký zápas. „Víme o tom, že je Sevilla houževnatým soupeřem. Hrajeme ale první zápas doma, a já doufám, že nám naši fanoušci pomohou k dobrému výsledku,“ dodal na závěr Villa.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články