Hlavní obsah

Eto’o chce odejít z Barcelony, první s nabídkou přispěchal Manchester City

BARCELONA/MANCHESTER

Kamerunský kanonýr Samuel Eto’o se nechal před nedávnem slyšet, že po této sezóně by rád oblékl barvy jiného klubu než Barcelony. Vedení mu předčasně oznámený odchod schválilo a nyní čeká na nejvyšší nabídku. S tou první přispěchal vábitel zvučných jmen poslední doby - Manchester City.

Článek

Bohatý majitel anglického klubu se do boje o Eto´a přihlásil jako první částkou 22,6 miliónů eur (přes 666 miliónů korun). Informaci zveřejnil britský Daily Mail.

Eto’o prožívá další skvělou sezónu, ve třiadvaceti startech ve španělské La lize zaznamenal stejný počet branek. Naposledy zachránil katalánskému týmu dvěma brankami remízu v utkání proti Betisu Sevilla.

Není proto divu, že o služby sedmadvacetiletého útočníka mají zájem i další kluby. Mluví se zejména o týmech z Premier League. A vedení Barcelony zase nezastírá, že Kamerunce hodlá prodat nejvyšší nabídce.

Je tedy pravděpodobné, že minimálně jeden z trojice Arsenal, Liverpool a Chelsea ještě nabídku zvýší. Pro první dva jmenované kluby by mohlo být určitou výhodou skutečnost, že Eto’ovi se dlouhodobě líbí jejich herní styl.

Reklama