Hlavní obsah

Barcelonský Messi připustil, že by Pérezovi z Realu telefon zvedl

Lionel Messi je největší hvězdou současné Barcelony, přesto připustil, že by jednal s pravděpodobným budoucím prezidentem Realu Madrid Florentinem Pérezem. „Ano, zvednul bych mu telefon,“ řekl mladý Argentinec. Vzápětí však dodal, že Nou Camp opustit nehodlá.

Foto: Albert Gea, Reuters

Lionel Messi z Barcelony se raduje po brance.

Článek

Hlavním hybatelem nových zítřků v Realu Madrid, který na evropské scéně v poslední době ztrácí lesk, má být staronový prezident klubu Florentin Pérez. Ten ohlásil kandidaturu na post, který vykonával již v letech 2000-06. Pérez, který při předchozím působení přivedl do Bílého baletu například Zidana, Beckhama či brazilského útočníka Ronalda, je prozatím jediným kandidátem na funkci.

Pérez má v plánu přivést do madridského klubu největší hvězdy světového fotbalu. O dlouhodobém zájmu o Cristiana Ronalda z Manchesteru United se ví již delší dobu, Pérez by však do svého klubu rád přilákal i Kaká, který podle deníku Marca již s Realem jednal, zájem prý má i o Ribéryho a Davida Villu. Nová je informace o zájmu Lionela Messiho, který obléká dres konkurenční Barcelony.

Messi: V Barceloně dostávám vše, co potřebuji

Sám Argentinec na otázku, zda by o dohodě uvažoval, kdyby mu Pérez zavolal, odpověděl: „Ano, telefon bych mu zvedl. Ale nečekám, až zavolá,“ řekl deníku AS. „Nemyslím si, že zavolá a navíc - chci zůstat v Barce. Přišel jsem do ní jako dítě a dostávám zde všechno, co potřebuju. Nevěřím, že by mi Florentino (Pérez) zavolal, protože to o mně ví,“ dodal Messi.

Pokud by se přece jenom Messi rozhodl změnit názor, v Realu by jej přijali s otevřenou náručí. Stejně jako další hráče, které se rozhodl Pérez oslovit. V jeho dobrou přestupovou politiku věří záložník Realu Guti.

„Všichni víme, jakou práci zde dělal dříve a očekáváme, že rozjede úžasný projekt. Se skvělými hráči, kteří zůstanou v klubu, vyhrajeme mnoho titulů,“ věří Guti. „Doufám, že přijdou Kaká, Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. V Madridu musí být nejlepší hráči světa,“ přeje si Guti.

Reklama

Související témata: