Hlavní obsah

Ronaldo se prý rozloučil s trenérem Fergusonem v dobrém

MADRID

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo prý i nadále výborně vychází s trenérem Manchesteru United Alexem Fergusonem. Při pondělním představení v Madridu popřel spekulace, že si hlavně kvůli sporům se slavným koučem vymohl rekordní přestup do Realu, kde by uvítalo téměř 80 tisíc fanoušků.

Článek

"Naše rozloučení bylo velmi milé. Mám s ním velmi dobrý vztah. Kdykoli přijedu do Manchesteru, tak se za ním mohu zastavit a promluvit si," uvedl Ronaldo na první oficiální tiskové konferenci po přestupu, který z něj udělal nejdražšího fotbalistu historie. "Všechno je mezi námi v pohodě. On je spokojený, já jsem spokojený," dodal hráč, za kterého Real utratil 2,5 miliardy korun.

Dokonce již spolu údajně žertovali na téma vzájemného zápasu ve finále Ligy mistrů, které se bude hrát právě na madridském stadiónu Santiago Bernabeu. "Řekl mi, že se tu v květnu sejdeme. To by bylo fantastické. Doufám, že to tak dopadne," prohlásil Ronaldo.

Právě triumf v Lize mistrů je jedním z hlavních cílů, který si při příchodu do Realu dal. "Vzniká tu skvělý tým a pokud budeme tvrdě pracovat, tak přijdou úspěchy. Udělám vše, co je v mých silách, abych pomohl týmu vyhrát španělskou ligu i Ligu mistrů. Na tuhle výzvu jsem připraven a věřím, že obráncům nadělám pár problémů," uvedl nejlepší fotbalista světa za minulý rok.

Reklama