Hlavní obsah

Sevilla chce po Ujfalušim 22 miliónů, jeho agent se tomu směje

SEVILLA

Jen iniciativa uraženého ega prezidenta klubu FC Sevilla José Maria del Nidy stojí za posledním rozhodnutím španělského soudu, aby český fotbalista Tomáš Ujfaluši zaplatil 875 tisíc eur (22 miliónů korun). To si myslí hráčův agent Dalibor Lacina. „Už 14 měsíců tuto záležitost řešíme. Nejprve po nás chtěli 7 miliónů eur, teď je to 875 tisíc. Za chvíli budou chtít padesát a nakonec si vyměníme vlajky,“ řekl v nadsázce pro Sport.cz Lacina.

Foto: Susana Vera, Reuters

Tomáš Ujfaluši v dresu Atlétika Madrid

Článek

Oficiální internetové stránky španělského klubu FC Sevilla přišly v pátek s informací, že má český obránce Tomáš Ujfaluši podle rozhodnutí soudu zaplatit klubu 875 tisíc eur (22 miliónů korun) a soudní výlohy k tomu, jelikož měl loni v létě porušit předběžnou dohodu o smlouvě se sevillským klubem a nato přestoupit do Atletika Madrid.

„Už 14 měsíců tuto záležitost řešíme. Nejprve po nás chtěli 7 miliónů eur, teď je to 875 tisíc. Za chvíli budou chtít padesát a nakonec si vyměníme vlajky,“ pronesl v ironickém duchu pro Sport.cz Ujfalušiho agent Dalibor Lacina. „Tomáš podepsal jedinou profesionální smlouvu, a tou je ta s Atletikem Madrid. Celou záležitost za nás řeší renomovaná právní kancelář ve Španělsku,“ dodal hráčův agent s tím, že se o výsledek tohoto sporu neobává.

Ujfaluši má teď podle vyjádření soudu možnost se proti poslednímu rozhodnutí odvolat. „My se tím opravdu nestresujeme. Je to iniciativa uraženého ega pana Del Nida. Rozhodně to nepovažujeme za vážnou situaci,“ řekl Lacina. „Věřím, že to Tomáše nijak neovlivní. On ví, co podepsal,“ dodal hráčův manažer.

Ujfaluši přestoupil z italské Fiorentiny do madridského Atletika loni v létě, když s týmem z Pyrenejského poloostrova podepsal tříletou smlouvu. Od té doby se stal členem základní sestavy mužstva.

Reklama

Související témata: