Hlavní obsah

Cristiano Ronaldo se ve Španělsku stal terčem černé magie

MADRID

Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo se stal terčem černé magie. Podle listu El Mundo hvězdě Realu Madrid vyhrožuje neznámý čaroděj, že mu způsobí zranění.

Foto: Miro Kuzmanovic, Reuters

Cristiano Ronaldo z Realu Madrid

Článek

"Nemusí to být nic vážného. Ronaldo však určitě stráví víc času na marodce než na hřišti," citoval španělský deník dopis, který přišel Realu Madrid. Čaroděj uvedl, že on sám proti portugalské hvězdě žádnou zášť necítí a že zranění nejdražšího fotbalisty planety si u něj kdosi objednal. "Jsem něco jako kněz a lékař, takže nemůžu prozradit totožnost mých vyznavačů," dodal.

Hráče Realu prý očaroval už dříve. V roce 2003 údajně jeho kouzlům podlehli David Beckham s Brazilcem Ronaldem, před třemi lety zase Iker Casillas, Sergio Ramos, Fabio Cannavaro a Raúl.

Ronaldo už podle čaroděje vliv černé magie pocítil: v pátém kole proti Tenerife vyšel poprvé střelecky naprázdno, navíc ho poté střídáním naštval trenér Manuel Pellegrini. "Je to delší proces a záleží na mnoha detailech, ale dříve nebo později dosáhnu svého," uvedl mág.

Vedení "Bílého baletu" se však kouzel neobává a čarodějovy výhrůžky nebere vážně. "Jsou to nesmysly. Takových šíleností nám každý den chodí bezpočet," citovala agentura DPA prohlášení Realu.

Reklama

Související témata: