Hlavní obsah

VIDEO: Ostuda Realu Madrid. Vypráskal ho tým z třetí ligy!

ALCORCON

Fotbalisté Realu Madrid utrpěli ve čtvrtém kole Španělského poháru čtyřgólový výprask, který jim uštědřili hráči Alcorconu. Bílý balet musel skousnout potupnou porážku 0:4.

Foto: Paul White, ČTK/AP

Zklamaný Rafael Van der Vaart z Realu Madrid (vpředu). V pozadí se radují fotbalisté Alcorconu z branky.

Článek

Alcorcon hraje třetí nejvyšší španělskou ligu. K tomu, aby si tamní fotbalisté vyšlápli na jeden z nejslavnějších klubů světa, to ale stačilo. O svém vítězství outsider rozhodl už v prvním poločase. V 16. minutě otevřel skóre Perez. Šokovaní fotbalisté hostujícího celku se museli vzpamatovávat ještě z většího otřesu, když si o šest minut později vstřelil vlastní branku Arbeola.

Mahamadou Diarra z Realu Madrid dává najevo své emoce v utkání proti Alcarconu.foto: ČTK/AP/Paul White

Ještě do konce prvního poločasu zvýšil vedení Alcorconu Ernesto. Kdo by očekával, že hráči druhého týmu Primera División ve druhé půli zápas otočí, divil by se. Naopak. Na konečných 4:0 zvyšoval střelec úvodní branky Perez.

Oba týmy však čeká ještě odvetný duel 10. listopadu na stadiónu Santiaga Bernabeua.

Španělský pohár - 4. kolo:
Alcorcon - Real Madrid 4:0 (16. a 52. Borja Perez, 22. vlastní Arbeola, 40. Ernesto), Atlético Ciudad - Sevilla 2:4 (10. a 21. Roldán - 18. a 20. Luis Fabiano, 28. Jesús Navas, 36. Diego), Marbella - Atlético Madrid 0:2 (18. vlastní Troyano, 83. Maxi Rodríguez), Huelva - Gijón 1:1 (4. Candeias - 47. Bilič).

Reklama

Související témata: