Hlavní obsah

Ronaldo by se měl po zranění tento týden vrátit k tréninku

MADRID

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo by se měl ještě tento týden vrátit do tréninkového procesu Realu Madrid. O víkendu by pak mohl proti Santanderu odehrát první zápas od 10. října, kdy ho ze hry vyřadily problémy s kotníkem.

Foto: Paul White, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo v dresu Realu Madrid (vpravo) a Fahad Alselami z Al-Ittihad

Článek

"Nejdůležitější je se vrátit, až když budu stoprocentně v pořádku. Uvidíme, co se stane, ale jsem přesvědčený, že již tento týden budu opět trénovat se spoluhráči. Rozhodnou ale další vyšetření," uvedl Ronaldo pro španělský deník AS.

Portugalský útočník si kotník poranil už na konci září, hrál s ním však dál. Zranění si pak zhoršil 10. října v důležitém utkání kvalifikace mistrovství světa s Maďarskem, v kterém Portugalsko vyhrálo a udrželo naději na postup. Od té doby Ronaldo nehraje a nemůže tak svým krajanům pomoci v baráži o MS s Bosnou a Hercegovinou.

Chybí také Realu Madrid, který z něj v létě udělal nejdražšího hráče historie. Bez své hvězdy nezvládl zápasy Ligy mistrů s AC Milán a vypadl ze Španělského poháru s týmem z třetí ligy. Stihnout by však již měl očekávané derby s Barcelonou, hrané 29. listopadu.

Reklama

Související témata: