Hlavní obsah

Lionel Messi zmešká kvůli svalovému zranění duel s Interem Milán

Fotbalista Barcelony Lionel Messi zmešká podle klubových lékařů kvůli svalovému zranění na levé noze úterní utkání Ligy mistrů proti Interu Milán. V ohrožení je i jeho start v domácím ligovém šlágru s Realem Madrid, který se odehraje příští víkend.

Foto: David Ramos, ČTK/AP

Lionel Messi z Barcelony

Článek

Klíčový hráč ofenzivy katalánského giganta se zranil v nejnevhodnější dobu. Úterní utkání Ligy mistrů na stadionu Nou Camp proti Interu může být klíčové pro postup ze skupiny. Ve vyrovnané tabulce skupiny F, kde hraje ještě Rubin Kazaň a Dynamo Kyjev, mají všechny týmy před posledními dvěma koly čtyři až šest bodů. O víkendu pak čeká Barcelonu nejsledovanější zápas španělské ligy s "Bílým baletem".

Dvaadvacetiletý horký adept na zisk Zlatého míče musel odstoupit kvůli zranění v 76. minutě sobotního ligového utkání v Bilbau. V něm se 169 cm vysoký Argentinec kuriózně zranil ještě jednou, když hlavou narazil do vysoko zdvižené kopačky protihráče a musel být ošetřen.

Barcelona bez Messiho už v Bilbau nedokázala strhnout vedení na svou stranu a po remíze 1:1 se propadla na druhé místo za Real Madrid.

Reklama

Související témata: