Hlavní obsah

Villarreal na hřišti Atlétika Madrid slavil první venkovní výhru

MADRID

Fotbalisté Villarrealu vyhráli zásluhou gólu Joseby Llorenteho z poslední minuty 2:1 na hřišti Atlétika Madrid a připsali si první venkovní vítězství v sezóně španělské ligy, když předchozích pět zápasů prohráli. Villarreal tak potvrdil, že se pomalu dostává z krize, naopak Atlétiku se nadále nedaří a má náskok jediného bodu na sestupové příčky.

Foto: Dani Cardona, Reuters

Hráči Villarrealu oslavují vstřelení gólu.

Článek

Domácí přitom měli slibnou první půli. Stejně jako v předchozích dvou zápasech pozorně bránili a v 37. minutě se ujali vedení po Simaově gólu. Jenže po změně stran hosté zabrali. Nejprve Torrijos hlavou srovnal a v poslední minutě strhl Llorente výhru na stranu Villarrealu.

Celé utkání v dresu Atlétika, které z posledních osmi ligových zápasů získalo jen sedm bodů, odehrál i český obránce Tomáš Ujfaluši.

Španělská fotbalová liga - 14. kolo:
Almería - La Coruňa 1:1 (58. K. Uche - 74. Alvaréz), Getafe - Tenerife 2:1 (38. a 69. Albin - 82. Hens), Pamplona - Mallorca 0:1 (61. Castro), Santander - Xerez 3:2 (26. Lacen, 50. Arena, 83. Geijo - 3. Bermejo, 70. Antonito), Valladolid - Málaga 1:1 (69. Nivaldo - 34. Duda), Atlético Madrid - Villarreal 1:2 (36. Simao - 49. Torrijos, 90. J. Llorente), Gijón - FC Sevilla 0:1 (9. Kanouté).

Reklama

Související témata: