Hlavní obsah

Barcelona doma jen remizovala s Villarrealem

Překvapení se zrodilo v 16. kole španělské fotbalové ligy. Vedoucí tým La Ligy Barcelona totiž jen remizovala s Villarrealem. Velice záhy sice šla do vedení, neboť už v 7. minutě dal Pedro Rodriguez vedoucí gól, jenže šest minut po přestávce Torrijos vyrovnal a hosté už remízu udrželi. Barcelona tak vede ligu s tříbodovým náskokem před Realem Madrid, jenž má ale zápas k dobru.

Foto: Alvaro Barrientos, ČTK/AP

Fotbalista FC Baarcelona Pedro Rodriguez oslavuje gó.

Článek

Domácí Barcelona měla sice celou druhou půli převahu, připravila si i několik příležitostí, ale přes velkou snahu se střelecky neprosadila a počtvrté přišla za remízu v tomto ligovém ročníku o dva body.

Fotbalisté Valencie museli čekat až do 92. minuty na gól, který jim zajistil hubenou výhru 1:0 nad Espaňolem Barcelona. Hosté po celé utkání valencijskou branku neohrozili, dlouho to ale vypadalo, že by jim defenzivní taktika mohla k zisku bodu stačit. V nastaveném čase však perfektně nacentroval Joaquín do pokutového území na Villu, ale ještě než k němu stačil míč doletět, vřítil se do vápna srbský kanonýr Žigič a hlavou rozhodl.

Španělská fotbalová liga - 16. kolo:
Valencie - Espaňol Barcelona 1:0 (90.+2 Žigič), FC Barcelona - Villarreal 1:1 (7. Pedro Rodriguez - 51. Torrijos), Atlético Madrid - FC Sevilla 2:1 (48. vlastní Dragutinovič, 90.+4 Antonio Lopez - 44. Renato).

Reklama

Související témata: