Hlavní obsah

Atlético Madrid se omluvilo za pohárovou ostudu vysokou výhrou

MADRID

Fotbalisté Atlétika Madrid bez českého obránce Tomáše Ujfalušiho v sestavě vyhráli v sobotním 17. kole španělské ligy na hřišti Valladolidu vysoko 4:0. Spravili si tak chuť po ostudné prohře 0:3 s druholigovou Huelvou ve středečním úvodním pohárovém osmifinále.

Článek

Největší podíl na výhře měl José Antonio Reyes, který jeden gól vstřelil a také v 16. minutě připravil úvodní branku zápasu pro Josého Manuela Jurada. O zbývající trefy se postaral Diego Forlán a minutu před koncem zpečetil výsledek střídající Sergio Agüero.

Madridský tým nastoupil bez Ujfalušiho. Bývalý český reprezentant nehrál poté, co v poháru s Huelvou dostal červenou kartu.

Překvapení se zrodilo na úkor Sevilly, která prohrála doma se Santanderem 1:2. Osmifinalista Ligy mistrů tak přišel o možnost posunout se za Barcelonu a Real na třetí místo v tabulce. Hostům zařídil výhru dvěma góly Canales, za domácí jen snížil Romaric.

Španělsko - 17. kolo
Valladolid - Atlético Madrid 0:4 (16. Jurado, 32. Forlán, 58. Reyes, 89. Agüero), FC Sevilla - Santander 1:2 (62. Romaric - 26. a 38. Canales), Villarreal - Almería 1:1 (40. Nilmar - 67. Corona z pen.) .

Reklama

Související témata: