Hlavní obsah

Jarošík vstřelil první gól za Zaragozu, stačil jen k remíze

ZARAGOZA

Český fotbalista Jiří Jarošík zaznamenal svou premiérovou trefu ve španělské lize od lednového příchodu z ruské Samary. V souboji s Atlétikem Madrid v neděli poslal Zaragozu do vedení, které domácím vydrželo do poslední minuty, v níž soupeř vyrovnal. Zaragoza přesto odskočila sestupovým pozicím na pět bodů.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Český fotbalista Jiří Jarošík

Článek

Jarošík si již v 6. minutě naskočil na rohový kop a z malého vápna otevřel skóre. Hosté, za které odehrál celý zápas Tomáš Ujfaluši, se sice snažili o vyrovnání, šanci na větší tlak jim však vzalo vyloučení Reyese ze 70. minuty. Přes obranu řízenou Jarošíkem se neprosadili ani hvězdní útočníci Forlán a Agüero. Až v poslední minutě se k míči dostal střídající Balde a zařídil remízu.

Zaragoza tak v posledních sekundách přišla o čtvrtou výhru z posledních šesti zápasů.

Španělská fotbalová liga - 25. kolo:
Espaňol Barcelona - Villarreal 0:0, Málaga - Xerez 2:4 (41. Duda, 55. Valdo - 5. z pen. a 72. Momo, 76. Gioda, 90. Orellana), Mallorca - Gijón 3:0 (13. Alvarez, 76. Victor, 89. Webo), Pamplona - Getafe 0:0, Bilbao - Valladolid 2:0 (27. a 36. Toquero), Zaragoza - Atlético Madrid 1:1 (6. Jarošík - 90. Balde).

Reklama

Související témata: