Hlavní obsah

Tomáš Ujfaluši byl vyloučen, jeho Atlético Madrid s Espaňolem prohrálo

BARCELONA

Fotbalisté Atlétika Madrid nepotvrdili svou dobrou formu z minulých zápasů a v 31. kole španělské ligy prohráli 0:3 na stadiónu Espaňolu Barcelona. Zápas se příliš nepovedl ani českému obránci hostů Tomáši Ujfalušimu, který byl pět minut před koncem vyloučen za ostrý skluz na holeň domácího Forlína.

Foto: Albert Gea , Reuters

Tomáš Ujfaluši nemůže uvěřit, že pro něj utkání předčasně skončilo...

Článek

Atlético si ve čtvrtek pozornou obranou zajistilo postup do semifinále Evropské ligy, v neděli však ukázalo, že se mu na hřišti soupeře nedaří. Domácí dostal krátce po zahájení druhé půle do vedení Ruiz a v 67. minutě zvýšil Osvaldo. Definitivní podobu dal výsledku po Ujfalušiho vyloučení Alonso. Atlético tak venku v lize nevyhrálo od začátku ledna sedm zápasů.

Bodového zisku se nedočkal ani Jiří Jarošík, neboť Zaragoza prohrála 0:2 na hřišti Osasuny Pamplona. Na sestupové pásmo má však stále bezpečný šestibodový náskok.

Aktuálně nejhorší formu v lize má La Coruňa, což potvrdila i v neděli, když neuhájila vítězství nad Santanderem. Domácí vedli již po 60 sekundách zásluhou Rikiho a dlouho svůj těsný náskok drželi, jenže pět minut před koncem se prosadil Del Moral a postaral se o to, že La Coruňa čeká na výhru již šest zápasů. Opustila tak pohárové příčky, na které ztrácí již pět bodů.

Španělská fotbalová liga - 31. kolo
Bilbao - Almería 4:1 (13. a 49. Martinez, 51. Llorente, 32. Gabilondo - 71. Piatti), La Coruňa - Santander 1:1 (1. Riki - 85. Del Moral), Pamplona - Zaragoza 2:0 (2. Aranda, 90. Vadocz), Espaňol Barcelona - Atlético Madrid 3:0 (47. Ruiz, 67. Osvaldo, 90. Alonso), Mallorca - Valencie 3:2 (6. Castro, 21. Webo, 63. vlastní Fernandés - 46. Alba, 86. Hernandez).

Reklama

Související témata: