Hlavní obsah

Valencie zaceluje mezery po Villovi a Silvovi, přichází Aduriz

VALENCIE

Vedení fotbalistů Valencie pokračuje v posilování kádru, z něhož přes léto odešli ofenzívní tahouni David Villa s Davidem Silvou. Třetí tým uplynulého ročníku španělské ligy má sice dluhy sahající až do výše 400 milionů liber, z Mallorky však chce získat útočníka Aritze Adurize. V cestě prý stojí už pouze lékařská prohlídka.

Článek

Devětadvacetiletý forvard byl s 12 góly nejlepším střelcem klubu v minulé sezoně. Podle španělských médií za něho bude muset nový zaměstnavatel zaplatit odstupné ve výši čtyř milionů eur.

Aduriz bude šestou posilou Valencie, kterou již opustili útočníci Villa (Barcelona) se Silvou (Manchester City), ofenzívní klenoty minulých let. Již dříve přišli forvard Roberto Soldado, portugalský obránce Ricardo Costa, turecký záložník Mehmet Topal, argentinský středopolař Alberto Costa a další záložník Sofiane Feghouli z Francie.

"Věříme, že se vše brzy dotáhneme do konce. Jsme každopádně velmi spokojení a myslím, že se podařilo dát dohromady dostatečně široký kádr, který je konkurenceschopný a skýtá mnoho možností," uvedl sekretář klubu Braulio Vázquez.

Reklama

Související témata: