Hlavní obsah

Kaká je po operaci kolena, čtvrt roku bude bez fotbalu

MADRID

Fotbalista Kaká, jeden z klíčových hráčů Realu Madrid, má za sebou operaci levého kolena a nezahraje si tři až čtyři měsíce. Brazilský reprezentant se zákroku podrobil u specialisty v Belgii, kam přiletěl ze soustředění "Bílého baletu" v Los Angeles. Lékaři u osmadvacetiletého záložníka objevili poškozený meniskus při prohlídce po jeho návratu z dovolené po mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Foto: Sergio Moraes, Reuters

Hvězda Realu Kaká.

Článek

Nový kouč Realu José Mourinho si z absence jednoho z nejdůležitějších hráčů nedělá velkou hlavu. "Pokud nám chvíli bude chybět, není to žádné drama. Máme další fotbalisty," prohlásil. "Ale samozřejmě je to jeden z nejlepších hráčů na světě," uvedl.

Kaká měl v minulé sezoně časté problémy se zraněným tříslem, kvůli nimž část ročníku vynechal. Podle posledních lékařských vyšetření však bolesti již ustoupily.

Španělský velkoklub vstoupil do herní přípravy pod vedením nového kouče středeční výhrou 4:2 nad mexickým týmem América. O rozdílový třetí gól se postarala portugalská hvězda Cristiano Ronaldo přesně zahraným přímým kopem.

Reklama

Související témata: