Hlavní obsah

Kaká odmítl, že by startem na MS riskoval kariéru

MADRID

Brazilský fotbalista Kaká relativizoval tvrzení svého operatéra, že startem na mistrovství světa riskoval kariéru. Záložník Realu Madrid, jenž se minulý týden podrobil artroskopické operaci levého kolena, uvedl, že doktor Marc Martens přeháněl. "Martens je velký odborník, ale tímhle vyvolal zbytečný poplach, hodně přeháněl," řekl Kaká dnešnímu vydání španělského listu Marca.

Foto: Paulo Whitaker, Reuters

Brazilský fotbalista Kaká

Článek

Nejlepší fotbalista světa za rok 2007 potvrdil Martensův výrok, že prohrané čtvrtfinále MS proti Nizozemsku absolvoval v nesnesitelných bolestech, nebylo to však letos poprvé. "Hrál jsem přes bolest v hodně zápasech. A nejen v národním týmu, ale i v Realu. Nešlo přitom jen o koleno, ale i o další části mého těla," řekl osmadvacetiletý Brazilec.

Po loňském přestupu z AC Milán byla první sezona v Realu v podání Kaká zklamáním. Hodně se trápil se zraněním třísel, které mělo vliv i na koleno. Přesto se mistr světa z roku 2002 domnívá, že se může vrátit na vrchol.

"Věřím, že budu s Realem Madrid úspěšný a zase budu nejlepším na světě. I proto jsem šel na tu operaci," dodal osmasedmdesátinásobný brazilský reprezentant.

Reklama

Související témata: