Hlavní obsah

Barcelonu naštvaly výroky Ibrahimovičova agenta o trenéru Guardiolovi

Očekávaný odchod švédského kanonýra Zlatana Ibrahimoviče z Barcelony mohou zkomplikovat kontroverzní výroky jeho agenta Mina Raioly na adresu trenéra katalánského klubu. Italský agent, jenž v minulosti zastupoval i českého fotbalistu Pavla Nedvěda, prý svými výroky znevažuje jméno kouče Pepa Guardioly. Barcelona proto pohrozila, že s Raiolou přestane jednat.

Foto: Gustau Nacarino, Reuters

Zlatan Ibrahimovič by chtěl z Barcelony odejít.

Článek

Španělský mistr jedná v posledních dnech o přestupu Ibrahimovice do AC Milán. "Je před námi ještě řada věcí, které se musí vyjasnit," prohlásili zástupci španělského velkoklubu.

Raiola se nechal v médiích slyšet, že Guardiola má problémy sám se sebou. "Není tak dokonalý, jak si lidé myslí. Budu říkat, co si myslím, pokud se lidé chovají špatně k mým hráčům," nebral si servítky Raiola. "Nekupujte si rolls royce, když si ho nemůžete dovolit. Musíte být připraveni za něj zaplatit, když vám ho dovezou," přirovnal Raiola svého klienta k luxusnímu automobilu.

Barcelonský klub uvedl, že výroky poznamenaly vztahy mezi Guardiolou a Ibrahimovičem, který má na Nou Campu smlouvu až do roku 2014. Nyní je však nepravděpodobné, že třetí nejdražší fotbalista historie kontrakt dodrží.

Reklama

Související témata: