Hlavní obsah

VIDEO: Gólový zabiják Villa zaútočil i na hitparády, nazpíval duet

BARCELONA

Duely s ním přijdou na řadu až v příštím roce, už teď však budí obránce české fotbalové reprezentace ze snu. V kvalifikaci EURO 2012 narazí na španělské šampióny a tím pádem i na kanonýra Davida Villu. Nepolapitelný útočník Barcelony však útočí nejen na gólové rekordy, body a trofeje. Nyní si coby zpěvák vzal duetem s populární Anou Torroja na mušku také hitparády.

Foto: Michael Kooren , Reuters

Hlasivky, ty má gólový zabiják David Villa v pořádku...

Článek

Míč vyměnil za mikrofon. Španělský fotbalový reprezentant David Villa (28) prožívá nejšťastnější období svého života. V létě získal s reprezentací titul mistra světa a z Valencie přestoupil do Barcelony, kde podává vynikající výkony. Kromě toho ještě stihl nazpívat duet s populární španělskou zpěvačkou Anou Torroja.

Španělský fotbalista David Villa nazpíval duet s populární zpěvačkou Anou Torroja.foto: anc

Španělskému kanonýrovi se daří nejen na hřišti, ale i mimo něj. V dresu Barcelony střílí góly jak na běžícím pásu. V těchto dnech pak vyměnil zelený trávník za nahrávací studio, kde nazpíval píseň na charitativní album. Za peníze získané tímto projektem se postaví škola v Mali.

„Duet s Anou se mi líbil a nahrávání jsem si užíval - jako fotbalový zápas. Doufám, že se album bude skvěle prodávat, aby se pomohlo lidem, co nemají v životě tolik štěstí jako my,“ líčil Villa, když vyšel z nahrávacího studia.

Znovu tak dokázal, že má velké a dobré srdce. Před pár dny poslal zasypaným chilský horníkům barcelonské dresy s podpisy hráčů a nápisem „Jsme s vámi!“.

Villa tak na dálku soupeří ve zpěvu s Diegem Maradonou - a jde mu to o poznání lépe. Argentinská fotbalová legenda se v listopadu podívá díky charitativní akci do Číny, kde si zazpívá na koncertu a poobědvá s vítězem aukce, jejíž výtěžek připadne na pomoc lidem trpícím rakovinou.

Zpěváka Maradonu si poslechněte zde.

Reklama

Související témata:
Duety