Hlavní obsah

Kanouté s Luisem Fabianem zařídili Seville výhru 4:3

SEVILLA

Kanonýři Luis Fabiano a Frederic Kanouté zajistili v neděli fotbalistům Sevilly ve španělské lize výhru 4:3 nad Bilbaem. O zisk tří bodů se však domácí museli strachovat až do úplného konce, přestože vedli již o tři branky. Za poražené se dvakrát prosadil španělský reprezentant Fernando Llorente, který se trefil již pošesté v sezóně.

Článek

Sevilla napravovala minulou porážku s Gijónem a vedla si velmi dobře. Luis Fabiano dvěma góly a Kanouté z penalty jí zajistili tříbrankový náskok a vypadalo to na pohodové vítězství. Jenže hned dvě minuty po třetí brance dostal červenou kartu stoper Navarro a Bilbao přesilovou hru využilo.

Llorente dvěma góly během tří minut snížil, ovšem krátce nato definitivně rozhodl z další penalty Kanouté. Gabilondo znovu jen snížil.

Na druhé místo tabulky se vrátil Villarreal, který doma porazil 2:0 Atlético Madrid i s Tomášem Ujfalušim v sestavě a připsal si šestou výhru z posledních sedmi zápasů. Na vedoucí Real Madrid ztrácí jediný bod.

Španělsko - 8. kolo
Almería - Alicante 1:1 (83. Ulloa - 37. Valdez), Espaňol Barcelona - Levante 2:1 (13. Datolo, 80. Callejon - 83. Stuani), Getafe - Gijón 3:0 (9. Boateng, 51. Colunga z pen., 60. Marcano), Pamplona - Málaga 3:0 (3. Nekúnam, 37. Šodžaí, 55. Aranda), FC Sevilla - Bilbao 4:3 (35. a 62. Luis Fabiano, 45. a 80. obě z pen. Kanouté - 74. a 77. Llorente, 90. Gabilondo), Villarreal - Atlético Madrid 2:0 (9. Cani, 52. Rossi).

Reklama

Související témata: