Hlavní obsah

VIDEO: „Zombie“ Ronaldo vydá za čtyři, diváci po něm jdou a svítí mu do očí

MADRID

Zase se utrhl ze řetězu a začal sázet jeden gól za druhým. Ve víkendovém utkání se Santanderem (6:1) se fotbalový útočník Cristiano Ronaldo trefil dokonce čtyřikrát. Portugalská hvězda Realu Madrid si na druhé straně „užívá“ zvýšené pozornosti nejen hráčů soupeře, ale také jejich příznivců. V pohárovém duelu v Murcii mu jeden z nich zase svítil laserovými paprsky do očí.

Foto: Paul White, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo slaví - Racingu Santander nassázel čtyři góly.

Článek

Ódy se na něj hrnou ze všech stran. „Cristiano je třída.“ „Jeho problémem jsou dějiny.“ „Je jako zombie.“ „Na hřišti vydá za čtyři.“ To všechno zaznělo v evropských médiích po úžasném střeleckém představení.

„Poprvé se mi v profesionální kariéře podařilo vstřelit hned čtyři góly v jediném zápase. Byla to hlavně zásluha mých spoluhráčů. Předkládali mi skvělé balóny a mně už pak jen stačilo dostat je do brány. Jim všem patří obrovské uznání, protože to oni udělali ze zápasu show, ne já,“ líčil Cristiano Ronaldo po výhře 6:1 nad Santanderem.

V úterý večer však Real Madrid prožil obvyklý půst po velké hostině. V prvním utkání 4. kola Královského poháru jen remizoval 0:0 na hřišti třetiligové Murcie.

Cristianu Ronaldovi svítí fanoušci laserem do očí.foto: YouTube

Hvězda se zeleným flekem na tváří

Španělská média si všimla, že v 72. minutě tohoto duelu tančila po Ronaldově tváři zelená stopa. Právě v té chvíli se Portugalec připravoval na svůj obávaný přímý kop. Fotografii takto poznamenaného Ronalda zveřejnil deník Marca. Pořadatelé viníka chytili, ale situaci vyřešili pouze varováním.

Chudák Ronaldo. Laserové paprsky namířené z hlediště na největší hvězdy se stávají na stadiónech stále běžnějším jevem. Oblíbenou obětí tohoto druhu zábavy se stal právě Ronaldo. Diváci na něj svítili již na barcelonském Nou Campu, v Marseille či Lyonu. UEFA v březnu 2008 potrestala Lyon za takové chování fanoušků v duelu Ligy mistrů s tehdejším Ronaldovým zaměstnavatelem Manchesterem United pokutou 5000 švýcarských franků (3675 eur).

Až na pohárovou kaňku v Murcii jinak může být Cristiano spokojený s tím, jak se mu pod vedením nového kouče José Mourinha daří. „Tvrdě pracuji, abych byl každým dnem lepší a lepší. Hra Realu mi v mnoha směrech vyhovuje,“ libuje si Ronaldo.

Reklama

Související témata: