Hlavní obsah

Zaragoza prohrála s Villarrealem a poprvé pod Aguirrem nebodovala

MADRID

Fotbalisté poslední Zaragozy s Jiřím Jarošíkem v obraně prohráli v 13. kole španělské ligy s Villarrealem 0:3 a v druhém utkání pod trenérem Javierem Aguirrem poprvé nebodovali. Hosté vyhráli v soutěži po dvou zápasech a pojistili si třetí pozici.

Článek

Domácí nenavázali na remízu proti Getafe z minulého kola a novému kouči znepříjemnili debut před domácími diváky. Villarreal poslal do vedení už v osmé minutě záložník Marcos Senna, skóre zdvojnásobil v 18. minutě Santi Cazorla.

V druhém poločase byl navíc vyloučen po druhé žluté kartě obránce Zaragozy Matteo Contini a jen minutu po jeho odchodu využil početní výhodu brazilský útočník Nilmar.

Druhou ligovou domácí prohru za sebou utrpěli hráči Sevilly, kteří tentokrát podlehli Getafe 1:3. Hosté ve španělské La Lize zvítězili po čtyřech utkáních a na půdě soupeře naplno bodovali poprvé od konce září.

Sevilla začala na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána slibně, když ji po půl hodině hry poslal do vedení útočník Frédéric Kanouté. Mužstvo z madridského předměstí ale po přestávce utkání během dvou minut otočilo. Nejprve vyrovnal v 57. minutě z penalty Manu del Moral a poté vystřelil Getafe výhru Venezuelan Miku. Třináct minut před koncem střetnutí definitivně rozhodl třetí brankou Pedro Ríos.

Španělská fotbalová liga - 13. kolo:
Zaragoza - Villarreal 0:3 (9. Senna, 18. Cazorla, 65. Nilmar), FC Sevilla - Getafe 1:3 (30. Kanouté - 57. Manu z pen., 59. Miku, 77. Ríos), Atlético Madrid - Espaňol Barcelona 2:3 (45. Tiago, 66. Agüero - 22. Garcia z pen., 54. Verdu, 78. Osvaldo).

Reklama

Související témata: