Hlavní obsah

Jarošíkova Zaragoza uhrála s předposlední Almeríí jen remízu

MADRID

Souboj dvou posledních týmů španělské fotbalové ligy mezi Almeríí a Zaragozou skončil remízou 1:1. Za hosty odehrál celé utkání Jiří Jarošík, který neměl příliš důvodů k radosti. Bod je totiž pro oba soupeře v boji o záchranu málo.

Článek

Zaragoza přitom měla k výhře blíž, když v 67. minutě proměnil González pokutový kop. O deset minut později se však podařilo Almeríi alespoň srovnat. Podeváté v lize ale nepoznala radost z vítězství a zůstává jen bod před poslední Zaragozou.

Z výhry se naopak radoval další sestupem ohrožený celek Málaga. Ta zásluhou dvou branek Rondona zvítězila 4:1 nad Santanderem a dostala se mimo sestupovou zónu. Santander potvrdil, že se mu venku nedaří, na cizím hřišti vyhrál naposledy 21. března v Pamploně. Od té doby získal jen tři body.

Formu potvrdil barcelonský Espaňol, který i v deseti vybojoval vítězství 1:0 nad Gijónem. Posunul se tak na třetí místo tabulky o bod před Villarreal.

Španělská fotbalová liga - 14. kolo
Almería - Zaragoza 1:1, Espaňol Barcelona - Gijón 1:0, Getafe - Mallorca 3:0, Málaga - Santander 4:1. San Sebastian - Bilbao 2:0.

Reklama

Související témata: