Hlavní obsah

Rozlícený Mourinho: Rozhodčí udělali třináct chyb, vedení by mělo tým chránit

MADRID

Fotbalisté Realu Madrid vybojovali v nedělním ligovém duelu vítězství nad Sevillou 1:0, po utkání však kouč madridského celku José Mourinho neskrýval frustraci z výkonu rozhodčích. Jeho tým dohrával o deseti kvůli vyloučení obránce Ricarda Carvalha. Mourinho však odmítl blíže specifikovat údajné chyby arbitrů.

Foto: Andrea Comas, Reuters

Kouč Realu Madrid Jose Mourinho byl po utkání se Sevillou hodně naštvaný.

Článek

„Rozhodčí udělali třináct velmi vážných chyb,“ rozčiloval se charismatický kouč a mával při tom zápisem o utkání. „Jenže kdybych o nich mluvil, dostanu na příští zápas trest. Už jsem tímhle opravdu unavený, jenže můj tým potřebuje ochránit. Když ale řeknu, co si myslím, budu zítra na přední stránce novin,“ stěžoval si „the Special one“.

„To, co se stalo, nepotřebuje žádný komentář. Můj tým prostě ukázal skvělý charakter, i když mu chyběl důležitý hráč. Z vítězství za takových okolností musím být obrovsky šťastný. Máme ale nějakou klubovou hierarchii a po vedoucích chci, aby můj tým bránila,“ pokračoval portugalský kouč.

Mourinho poté dodal, že je škoda, že Real ještě čeká pohárové utkání, protože jeho hráči by si už zasloužili dovolenou. Nyní chce prý jednat s klubovým prezidentem Florentinem Perézem o možných posilách, ale v zásadě prý bude spoléhat na současné jádro týmu.

Reklama

Související témata: