Hlavní obsah

Real má jenom jednoho útočníka. Dalšího mi nechtějí koupit, zlobí se Mourinho

MADRID

Potřeboval by nového útočníka, ale vedení Realu Mardid mu v zimní přestávce žádného nekoupí. Trenér španělského klubu José Mourinho si na tiskové konferenci postěžoval, že mu vedení v tomto směru jeho přání nesplní. Portugalský kouč se nijak netajil tím, že při zranění Gonzala Higuaína a nestálé formě Karima Benzemy by do útoku potřeboval novou tvář.

Foto: Sergio Perez , Reuters

Trenér Realu Madrid José Mourinho chce posilu do útoku.

Článek

„Pořád doufám, že se to povede, ale nemyslím, že se mi to splní. Mluvil jsem před pár dny o tom s prezidentem a zatím je ticho po pěšině, “ řekl charismatický trenér novinářům.

„Klub chce po investicích v loňském roce pokračovat v podobném duchu dál, ale žádný nový hráč teď nepřijde. Jsem placen za to, abych dostal to nejlepší z těch, které mám k dispozici. Je tady spousta skvělých hráčů, ale bohužel jenom jeden zdravý útočník. A tím je Karim,“ pokračoval Mourinho.

Zároveň sdělil, že nehodlá měnit systém hry, dokud ho další zranění nepřinutí ke změnám v rozestavení. Mourinho také vyloučil, že by mladý útočník Alvaro Morata už byl připraven nastálo zaujmout místo v prvním týmu.

„Až nebudeme mít Benzemu, budeme hrát jiným systémem. Morata ještě není připraven k tomu, aby byl v základní jedenáctce. Bude s námi ale trénovat, je důležité, aby se neustále zlepšoval,“ dodal Mourinho.

Reklama

Související témata: