Hlavní obsah

Mourinho: Zase zářez. Výhra 3:1 stačí, mohli jsme ale nasázet víc gólů

MADRID

Real Madrid doma v úvodním kole pohárového čtvrtfinále sice prohrával s městským rivalem Atlétikem 0:1, ale nakonec vyhrál 3:1 a před odvetou si vybudoval slušný náskok. Po utkání byl také spokojený trenér domácích José Mourinho. I když si neodpustil poznámku na adresu rozhodčích, kteří uznali sporný gól Diega Forlána.

Článek

„Jestli si mám na něco stěžovat, tak je to na situaci kolem prvního gólu Atlétika. Asistent rozhodčího posoudil situaci špatně,“ postěžoval si „Special One“. Forlán už střílel do prázdné brány, když se k němu odrazil míč po souboji Sergia Agüera s brankářem Realu. Podle Mourinha úvodní brance předcházel ofsajd.

Jeho týmu se ale podařilo zápas otočit. „V první půli jsme hráli lépe než ve druhé. Věděli jsme, že musíme udělat pár změn, abychom mohli vyhrát. Vždycky říkám svým hráčům, že důležité je zvítězit, ale ještě lepší je vyhrát vysokým rozdílem. S vítězstvím 3:1 jsem spokojen, ale mohli jsme se ještě pokusit dát víc gólů," pokračoval kouč Realu.

Mourinho také vysvětlil, proč hledá dalšího útočníka. Údajně nejde o to, že by nebyl spokojen s Karimem Benzemou. „Nechci dalšího útočníko proto, že bych neměl rád Karima. Pracuje tvrdě, tak jako nikdy předtím. Momentálně mu ale chybí trochu čich na góly,“ dodal Mourinho.

Reklama

Související témata: