Hlavní obsah

Real Madrid zatrhl Shakiru - má přece milence z Barcy...

MADRID

Zareagovali bleskově. Ve středu kolumbijská zpěvačka Shakira oficiálně potvrdila svůj milenecký vztah s obráncem fotbalové Barcelony Gerardem Piquém. A hned den poté se konkurenční Real Madrid odhodlal k zajímavému kroku. Na jeho slavném stadiónu San Bernabeu už nebudou znít písně od Shakiry. Její vztah s obráncem Barcelony je bafuňářům „Bílého baletu“ příliš velkým trnem v oku...

Foto: Sport.cz

Gerard Piqué a Shakira

Článek

Párek celebrit jim není vhod. Vedení Realu Madrid nic takového pochopitelně nepotvrdilo, ovšem oba dva velké španělské sportovní deníky Marca a AS ve čtvrtek shodně přinesly stejnou zprávu. Písničky Shakiry už na San Bernabeu neuslyšíte. Chodí přece s hráčem konkurenční Barcelony a to je na vedení královského klubu příliš...

Pikantní je, že čtyřiatřicetiletá Shakira je přitom velkou fanynkou Realu Madrid. Při výběru partnera však zkrátka šlápla vedle. Ve středu oficiálně potvrdila svůj vztah s o deset let mladším Gerardem Piquém, obráncem Barcelony. A Real dal zpěvačku okamžitě do klatby!

Shakira ve středu na síti Twitter publikovala fotografii, na níž ji obránce Piqué drží kolem boků. Ke snímku připojila výmluvný popisek „Les presente a mi sol“ (Představuji Vám moje sluníčko).

Informace, že si kolumbijská popová zpěvačka nabrnkla tohoto zajíčka, se objevily již po loňském mistrovství světa. Dvojnásobná držitelka hudební ceny Grammy nazpívala anglickou i španělskou verzi oficiální písně šampionátu a Piqué byl jedním z hráčů, kteří se objevili ve videoklipu k této skladbě.

Reklama