Hlavní obsah

San Sebastian podruhé za sebou zvítězil gólem z nastavení 3:2

MADRID

Fotbalisté San Sebastianu otočili dvěma góly v posledních minutách zápas s Málagou. Podruhé za sebou zvítězili díky rozhodující brance z nastavení 3:2 a ambiciózního soupeře připravili o možnost bodově dotáhnout čtvrté Levante.

Článek

Pokud někteří diváci odešli ze stadionu San Sebastianu zklamaní předcházejícím vývojem už před 89. minutou, museli velice litovat. Domácí se ujali vedení už v 10. minutě díky vlastní brance Martína Demichelise, jenže za dalších deset minut už byl stav vyrovnaný a v prospěch hostů otočil v 59. minutě skóre Seba Fernández.

Real Sociedad pak smrtícími údery orámoval poslední minutu zápasu. V 89. minutě nejprve srovnal Carlos Vela, stejně jako před týdnem proti Betisu v čase 90.+1 rozhodl o třech bodech pro San Sebastian Diego Irfán. Jeho tým se zásluhou šesti bodů z posledních dvou zápasů posunul z předposlední na 12. příčku tabulky.

I předchozí oběť San Sebastianu Betis Sevilla si zopakoval situaci z nastavení z posledního kola a prohrál podeváté z posledních deseti utkání. Na hřišti Pamplony dnes sice srovnal brankou Rubéna Castra deset minut před koncem na 1:1, jenže ve třetí přidané minutě rozhodl o třech bodech pro domácí Džavád Nekúnam.

Do zápasu mezi Atlétikem Madrid a Rayem Vallecanem šli už jistý postupující v Evropské lize i ligový nováček se stejným počtem bodů. Favorizovaní domácí ale vyhráli 3:1 a díky vítězné brance Radamela Falcaa už potřetí za sebou vystřídali porážku z předcházejícího ligového kola vítězstvím.

Španělská fotbalová liga - 15. kolo:
Atlético Madrid - Vallecano 3:1 (25. Gabi, 74. Falcao, 90.+1 Salvio - 90.+3 vlastní Gabi), San Sebastian - Málaga 3:2 (10. vlastní Demichelis, 89. Vela, 90.+1 Irfán - 20. Rondón, 59. Fernández), Pamplona - Betis Sevilla 2:1 (39. Flaňo, 90.+3 Nekúnam - 80. Castro),Mallorca - Bilbao 1:1 (3. Jiménez - 45.+2 Amorebieta), Granada - Zaragoza 1:0 (45. Ighalo).

Reklama

Související témata: