Hlavní obsah

Už o tom nebudu mluvit, odsekl Mourinho. Pepeho za šlápnutí na Messiho nepotrestá

MADRID

Trenér Realu Madrid José Mourinho nepotrestá svého svěřence Pepeho za šlápnutí na ruku Lionelu Messimu ve středečním utkání Španělského poháru proti Barceloně. Portugalský kouč se spokojil s tvrzením svého krajana, že nejlepšímu fotbalistovi světa neublížil úmyslně.

Foto: ČTK/AP

Fotbalista Realu Pepe stoupl na ruku barcelonskému Messimu.

Článek

"S hráčem jsem mluvil a to stačí," uvedl Mourinho na dnešní tiskové konferenci před nedělním ligovým zápasem proti Bilbau.

Portugalský obránce Pepe den po úvodním utkání čtvrtfinále poháru, které Real prohrál 1:2, zveřejnil na oficiálním webu Realu krátké prohlášení. Uvedl, že sedícímu Messimu šlápl v druhém poločase na ruku neúmyslně a požádal Argentince o prominutí.

Mourinho dnes na otázky ohledně svého problematického svěřence, jenž je svým agresivním chováním na trávníku známý, odpovídal podrážděně. "Už o tom nebudu mluvit! Je to únavné!" zlobil se trenér. "Jestli chcete nazvat Pepeho lhářem, je to vaše právo, ale pak musíte nést důsledky. Udělejte to a pak se vyrovnejte s tím, co přijde," vyzval Mourinho novináře.

Případ považuje za uzavřený i trenér Barcelony Pep Guardiola. "Když říká, že to bylo neúmyslné, pak to bylo neúmyslné," řekl dnes kouč španělských mistrů, kteří hrají v neděli v Málaze.

Reklama

Související témata: