Hlavní obsah

Falcao zařídil hattrickem první venkovní výhru Atlétika Madrid

SAN SEBASTIAN

Fotbalisté Atlétika Madrid se ve španělské lize dočkali premiérového venkovního vítězství v sezoně. V dnešním dohrávaném 1. kole vyhráli na hřišti Realu Sociedad San Sebastian především díky třem zásahům Radamela Falcaa 4:0. Jednou se prosadil také Adrián.

Foto: Andres Stapff, Reuters

Kolumbijec Radamel Falcao nasázel v San Sebastianu hattrick

Článek

Pětadvacetiletý kolumbijský kanonýr Falcao se poprvé prosadil ve třetí minutě z penalty, další zásah přidal sedm minut před koncem zápasu a v první minutě nastaveného času zkompletoval hattrick. Bývalá hvězda Porta si v La Lize polepšila na čtrnáct branek a v tabulce střelců dorovnala třetího Gonzala Higuaína z Realu Madrid.

Atlético navázalo na výhru 3:0 nad Villarrealem z minulého týdne a ani ve třetím zápase pod novým trenérem Diegem Simeonem neinkasovalo. Tým z hlavního města se v neúplné tabulce posunul z jedenáctého na sedmé místo.

Španělská fotbalová liga - 1. kolo:
Espaňol Barcelona - Granada 3:0 (26. Baena, 45.+1 Verdú z pen., 80. Rui Fonte), Santander - Getafe 1:2 (14. Stuani - 26. Gavilán, 83. Miku), San Sebastian - Atlético Madrid 0:4 (3. z pen., 83. a 90.+1 Falcao, 47. Adrián), Betis Sevilla - FC Sevilla 1:1 (26. Etxebarria - 41. Negredo).

Reklama

Související témata: