Hlavní obsah

Villarreal vyhrál v Seville první venkovní zápas v sezóně

SEVILLA

Fotbalisté Villarrealu porazili ve španělské lize FC Sevillu 2:1 a v šestnáctém venkovním soutěžním utkání v sezóně se dočkali premiérového vítězství.

Foto: Heino Kalis, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Skóre v souboji trápících se týmů otevřel ve 22. minutě záložník Villarrealu Borja Valero, ale jeho defenzivní spoluhráč Brunu o dvanáct minut později tečoval Navasovu střelu do vlastní branky. O těsné výhře hostů rozhodl devět minut před koncem z protiútoku další středopolař Javi Camuňas. V nastaveném čase byl vyloučen obránce Villarrealu Joan Oriol, ale domácí už vyrovnat nestihli.

Hráči "Žluté ponorky" se odpoutali ze sestupových pozic a v neúplné tabulce jsou šestnáctí. Sevilla čeká na vítězství už sedm utkání a patří jí jedenáctá příčka.

Atlético Madrid ve šlágru kola remizovalo s Valencií na svém stadionu 0:0 a ani v pátém utkání pod novým trenérem Diegem Simeonem neprohrálo a neinkasovalo. Celek ze španělské metropole zůstává na sedmé místě, Valencie je dál bezpečně třetí, přestože ani v pátém zápase v novém roce nedokázala naplno bodovat.

Španělsko - 22. kolo
Gijón - Pamplona 1:1 (32. Carmelo - 77. Lekič)
FC Sevilla - Villarreal 1:2 (33. vlastní Bruno - 22. Borja Valero, 81. Camuňas)
Zaragoza - Vallecano 1:2 (33. H. Postiga - 75. Diego Costa, 82. Michu)
Atlético Madrid - Valencie 0:0

Reklama

Související témata: