Hlavní obsah

VIDEO: Excelentní trefa! A Real mohl smutnit, série skončila

MADRID/PRAHA

Povedená trefa! Pro Malagu znamenala nečekaný bod ze hřiště Realu Madrid. Ten smutní. Ale na zase tak moc. Skončila sice jedenáctizápasová vítězná šňůra, ale jeho vedení ve španělské lize i po remíze 1:1 vypadá jako suverénní. Osm bodů má k dobru před Barcelonou, jejíž utkání také ozdobila paráda. Ta ale v tomto případě byla ve prospěch favorita, když se skvěle uvolnil a elegantně zakončil Messi.

Real Madrid x Malaga

 
Článek

V utkání Realu jde o gól jiné kategorie. Santi Cazorla nekompromisně napřáhl z přímého kopu v nastavení a v poslední možné chvíli zajistil hostům bod hodící se do boje o umístění zaručující účast v Lize mistrů.

Rána byla dokonalá, gólman Casillas přitom zjevně čekal, že střelec bude mířit do poloviny brány, kterou kryje zeď. Zmýlil se.

Svěřenci trenéra Mourinha přitom nakročili ke dvanácté ligové výhře za sebou, ve 35. minutě se Benzema trefil hlavou po Ronaldově přihrávce. V druhé minutě nastavení však bylo vše jinak...

Mourinho se v zápase dvakrát čertil kvůli tomu, že sudí nenařídil po sporných situacích v šestnátce hostů pro jeho tým pokutový kop. Nepomohl ani Ronaldo, poprvé po sedmi soutěžních utkáních střelecky naprázdno. V tabulce střelců má s 32 zásahy jednogólový náskok před Messim.

Reklama

Související témata: