Hlavní obsah

Valencie - Levante 1:1Valencie ztratila vedení, derby skončilo smírně

VALENCIE

Fotbalisté Valencie ztratili vedení a remizovali v derby s Levante 1:1. Na městského rivala si na třetím místě španělské ligy uchovali náskok tří bodů. Madridské derby vyhrálo jednoznačně Atlético nad Getafe 3:0.

Článek

Valencie šla stejně jako v předcházejících dvou utkáních do vedení, když v 35. minutě dostal míč před prázdnou branku Brazilec Jonas. Ani dnešní zápas ale k vítězství nedovedla, i když tentokrát udržela alespoň bod. Vyrovnání přišlo devět minut po přestávce, kdy hosté využili chybu kapitána Davida Albeldy rychlou akcí, na jejímž konci byl Arouna Koné.

Atlético si naopak v derby poradilo jednoznačně s předměstským Getafe. Už dvacátým gólem v této sezoně uzavřel skóre kanonýr Radamel Falcao, předtím se trefili Eduardo Salvio a Diego, který se teprve před týdnem vrátil po měsíční přestávce zaviněné zraněným stehnem.

Španělská fotbalová liga - 31. kolo:
Atlético Madrid - Getafe 3:0 (24. Salvio, 62. Diego, 77. Falcao), Valencie - Levante 1:1 (35. Jonas - 54. Koné), San Sebastian - Vallecano 4:0 (6. Agirretxe, 31. Zurutuza, 51. Griezmann, 53. Vela), Villarreal - Espaňol Barcelona 0:0.

Reklama

Související témata: