Hlavní obsah

VIDEO: Pepe je po ráně do hlavy bez počítače, telefonu, televize i El Clásica

Madrid

Uzdravuje se rychle, ale v pořádku ještě není. Portugalský obránce Pepe po nedělní drsné srážce se spoluhráčem z Realu Madrid Ikerem Casillasem nenastoupí do čtvrtečního úvodního zápasu španělského Superpoháru proti Barceloně. Zkušený stoper po tvrdém úderu do hlavy nedohrál v prvním kole domácí ligy zápas s Valencií a vedení klubu nechce riskovat případné komplikace.

Srážka Pepeho s Ikerem Casillasem.

 
Článek

"Pepe proti Barceloně hrát nebude. On by chtěl, ale my nechceme. Je nelidské riskovat zdraví některého z hráčů kvůli jednomu zápasu, ať se jedná o jakýkoliv," řekl trenér Realu José Mourinho před prvním prestižním "El Clásicem" v novém ročníku.

Pepe se ve 42. minutě nedělního zápasu srazil při standardní situaci se spoluhráčem Ikerem Casillasem. Útočník Valencie Jonas situaci využil a srovnal na konečných 1:1. "Nemá velké problémy, uzdravuje se rychle, jeho start v lize by neměl být ohrožen," uvedl Mourinho.

Lékaři podle madridského deníku Marca nicméně Pepemu předepsali přísná opatření. Při léčení nesmí používat televizi, telefon a počítač a má omezené návštěvy. Pepe je údajně stále čas od času trochu zmatený a na srážku si nevzpomíná.

Reklama