Hlavní obsah

VIDEO: Tyhle obrázky Barcelona zakázala. David Villa rozkopal policejní auto na kusy

Proslavil se instinktem kanonýra. A tohle video dokazuje, jak si David Villa piluje přesnou mušku. Zastřeluje se proti policejnímu autu, které rozmlátí na kusy.... Ale ne, samozřejmě jde o nadsázku z jednoho reklamního spotu útočníka Barcelony, který ale katalánský klub zakázal.

David Villa v reklamě na Need for Speed

 
Článek

Komerční klip se natáčel v roce 2010 jako promo na počítačovou hru 'Need for Speed - Hot Pursuit'. Jenže Barcelona ho nakonec nikdy nepovolila zveřejnit, protože se domnívala, že by dával špatný příklad fanouškům.

Reklama začíná scénou, jak Villa brouzdá po ulicích Los Angeles ve sportovním autě. V tom spatří na pobřeží auto policejní hlídky. Vezme si míč Jabulani ze sedadla spolujezdce a pár přesnými voleji vůz rozstřílí. Villa se pak vrátí do svého auta, zatímco příchozí policisté se zděšením koukají na torzo toho svého služebního vozu.

Tohle vše bylo na vedení Barcelony příliš. Nepřálo si, aby jejich hráči byli vidět, jak porušují zákon, a klip zakázalo. Navíc v té době byl Villa na Nou Campu teprve krátce a katalánský klub měl za to, že by to mohl uvrhnout novou posilu za necelou miliardu korun do špatného světla.

Reklama

Související témata: