Hlavní obsah

Co to měl Ronaldo na hlavě? Tajemství jeho účesu z El Clásica bylo odhaleno

Madrid

V nedělním El Clásicu se blýskl dvěma góly, ale ještě před začátkem velkého duelu mezi Barcelonou a Realem Madrid překvapil Cristiano Ronaldo fanoušky novým účesem s vyholeným písmenem „V“. Při oslavě prvního gólu udělal stejné písmeno dvěma prsty, s nimiž ukazoval směrem ke své hlavě.

Foto: Daniel Ochoa de Olza, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo s novým účesem takto slavil v El Clásicu gól.

Článek

Co to má znamenat?, lámali si hlavu fanoušci. Příběh a význam nové vlasové kreace portugalské hvězdy byl pár dní po zápase odhalen. Podle španělského listu Marca svěřil CRO7 péči o své vlasy bratrské dvojici José a Miguel Siero Leal s tím, že chce po nich něco nového a převratného.

„Řekl nám stejně jako v mnoha předchozích případech, že by rád zkusil něco jiného. My ho známe hodně dobře a napadla nás myšlenka vyholit mu na hlavě symbol, který reprezentuje mír a klid, tedy pocity bojovníka po bitvě. A on souhlasil," prozradili bratři.

Ztvárnění symbolu na hlavě hvězdy Realu nebylo prý nijak složité. „Není to žádný vyjukanec. Za každým účesem je osobnost. A on potřebuje nějakou silnou image. Tohle mu sedí. Je velmi ambiciózní a perfekcionistický. Trefili jsme to, co zrovna v ten moment cítil, a projevilo se to i v zápase," jsou přesvědčení Ronaldovi kadeřníci.

„Jeho vlasy jsou velmi kudrnaté, a tak s nimi musíte zacházet velmi opatrně. Má je rád upravené nebo nagelované. Dobře ví, že ho kamery sledují při každém pohybu, a tak chce vypadat dokonale. Cristiano má velkou osobnost, je to typ vítěze," zakončili oslavnou řeč na adresu svého zákazníka bratři.

Reklama

Související témata: