Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalisty Alcoyana zachvátilo hotové šílenství. V poháru dostali Real

Alcoy

Adrenalin stoupá, nervozita hráčů se stupňuje. Vše ovšem záhy přebije vlna emocí, která se přežene kabinou. Mužstvo zachvátí šílenství, napětí se změní v obrovský gejzír nadšení. Šampaňské teče proudem, bujaré oslavy startují. Takhle nějak vypadala radost fotbalistů třetiligového španělského týmu Deportivo Alcoyano poté, co jim čtvrteční los přisoudil ve čtvrtfinále Copa del Rey světový velkoklub Real Madrid.

Fotbalisté Alcayana slaví poté, co jim los v Copa del Rey přisoudil Real Madrid

 
Článek

Hráči Alcoyana postoupili ve Španělském poháru do osmifinále přes Tenerife a ve čtvrtek s velkým zájmem sledovali, jakého protivníka jim los určí. Deportivo mělo od začátku jasno - Real Madrid! A přání se mu skutečně splnilo.

Fotbalisté sledovali los v přímém přenosu. Jakmile se dozvěděli, že si zahrají proti Ronaldovi a spol. na slavném Santiagu Bernabéu, rozpoutali pořádné oslavy. Že budou v souboji proti "Bílému baletu" jasným outsiderem, v tu chvíli nikoho nezajímalo. Svátek pro šedesátitisícové město Alcoy nastane 31. října, kdy Deportivo přivítá Mourinhův výběr na domácím Estadiu El Collau. Odveta na půdě soupeře se uskuteční 28. listopadu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články