Hlavní obsah

VIDEO: Geniální trefa, nebo náhoda? Higuaín parádním gólem zařídil Realu vítězství

Madrid

Nádhernou trefou se blýskl útočník Realu Madrid Gonzalo Higuaín v utkání osmého kola španělské ligy proti Celtě Vigo. Argentinec se trefil v této sezóně už počtvrté a tentokrát přispěl k výhře svého týmu 2:0.

Higuaínův nádherný gól

 
Článek

Madridští začali zápas náporem, který brzy přinesl ovoce. Higuaín si už v jedenácté minutě našel prostor na levé straně, odkud přeloboval střelou přes obránce gólmana Javiho Varase tak šikovně, že míč zapadl do brány těsně pod břevnem. Překvapeného gólmana evidentně dráha letu míče hodně zaskočila.

Higuaín si možná nádherným zásahem trochu polepšil v očích trenéra Josého Mourinha, který se netajil tím, že od argentinského forvarda čeká více. „Dobře o tom ví. Útočníci jsou především od střílení gólů, ale jsou tu i jiné důležité aspekty. Všichni musí procházet intenzivní obrannou a útočnou fází," citují kouče klubové stránky.

Z parádní trefy měl pochopitelně její autor velkou radost. „Moc mě těší, že jsem gól dal. navíc je to krátce poté, co jsem se trefil v národním týmu. Vyhráli jsme důležitý zápas. Doufáme, že vydržíme na vítězné vlně a naše výsledky nám udrží naději v boji o titul," řekl Higuaín.

Realu patří v tabulce čtvrtá příčka, obhájce titulu ztrácí na vedoucí Barcelonu osm bodů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články