Hlavní obsah

VIDEO: Frustrovaný rebel 'Bílého baletu' Pepe nakopl protihráče do citlivých míst!

Vigo

Šlo jen o nešťastnou náhodu nebo v tom byla i špetka úmyslu? Fotbalový obránce Pepe z Realu Madrid svému protihráči pořádně naložil. Nešlo přitom o žádný tvrdý skluz, či loket v obličeji, ale o kopanec do nejcitlivějších míst. Ve středečním pohárovém zápase to odnesl levý obránce Celty Vigo Roberto Lago, který se jen těžko zvedal z trávníku.

Obránce Realu Pepe trefil protihráče do citlivých míst.

 
Článek

Real Madrid nezvládl úvodní zápas osmifinále Španělského poháru na hřišti svého soupeře a Celtě nečekaně podlehl 1:2. I když mají hráči „Bílého baletu" hned z kraje ledna v odvetě možnost na nápravu, kouč José Mourinho nešetřil kritikou. Některé hráče obvinil z bídného výkonu a právě stoper Pepe byl podle španělského tisku jedním z nejhorších hráčů na place.

Když se portugalskému obránci nedaří, na hřišti je to okamžitě poznat. Frustrace z nepříznivého výsledku Pepeho dost možná vedla i k tomuto nesmyslnému zákroku.

Při odehrání míče trefil Pepe špunty přímo do choulostivých míst beka Celty Vigo Roberta Laga. O dotírajícím soupeři musel Portugalec vědět a tak se nabízí otázka, zdali šlo jen o nešťastnou souhru náhod, nebo o další úmyslný prohřešek devětadvacetiletého stopera.

Reklama