Hlavní obsah

Mourinho nikam neodejde! Je to nejlepší trenér na světě, prohlásil rezolutně prezident Realu

Trenér fotbalistů Realu Madrid José Mourinho se nadále těší důvěře klubového vedení. Španělský tisk v poslední době mohutně spekuloval o možném Mourinhově odchodu. Portugalský kouč prý má spory s prezidentem Realu Florentinem Pérezem. Sám Pérez však podobné dohady dementoval.

Foto: Andrea Comas, Reuters

Trenér Realu Madrid José Mourinho není na odchodu z klubu.

Článek

„Máme nejlepšího trenéra na světě, který s mužstvem dosáhl skvělých výsledků a umí z hráčů dostat maximum," prohlásil v sobotu Pérez, který charismatického portugalského kouče angažoval před dvěma lety. A smlouvu mu dal do roku 2016.

Real ale neměl nejlepší start do sezóny a coby obhájce titulu je ve španělské lize až třetí. Ve středu navíc v domácím poháru prohrál s Celtou Vigo 1:2 a v lednové odvetě bude odvracet hrozbu vyřazení už v osmifinále. „Snesla se na něj nefér kritika a schytal několik nevhodných komentářů, moji důvěru a uznání přesto má. Věřím jeho práci," dodal Pérez.

Real už má na kontě v různých soutěžích šest porážek, což je více než za celou uplynulou sezónu. Dnes ho čeká v lize domácí zápas s předposledním Espaňolem.

Reklama