Hlavní obsah

VIDEO: Naštvaného Villu to už v Barce nebaví. Chtěl by hrát, nejlépe v Anglii

Barcelona

Před dvěma roky přišel do Barcelony za miliardu korun. Teď to vypadá, že katalánský velkoklub vyhodil peníze oknem. Bývalý nejlepší střelec posledního mistrovství světa David Villa zahřívá lavičku a na hřiště chodí maximálně na posledních pár minut. Například ve víkendovém derby s Atlétikem hrál jen dvanáct minut. Není divu, že má zaječí úmysly. Chtěl by zase hrát, nejlépe v Premier League.

Hádka Messiho s Villou.

 
Článek

Zájem o něj má Manchester City. Ten by ho rád vyměnil za kontroverzního Maria Balotelliho, který má údajně namířeno zpátky do Itálie.

Davida poslední dobou provází smůla. Po téměř roční pauze kvůli zlomené noze se stále nemůže dostat do základní sestavy, i když je třetí nejlepší střelec mužstva.

Messi ho seřval, jak malého kluka

Veřejným tajemstvím je i fakt, že jedenatřicetiletý kanonýr se poslední dobou moc nemusí ani s největší hvězdou Barcy Lionelem Messim. V živé paměti fanoušků je zářijový duel s Granadou, kdy mu Argentinec hrubě vynadal za zkaženou přihrávku (viz video).

Španělský útočník má v Barceloně smlouvu až do roku 2014, ale je téměř jisté, že se případní zájemci přihlásí už v zimě. Po skončení sezóny by byl Villa k mání za deset miliónů liber (asi 300 miliónů korun). A to je pro arabské šejky, vlastnící City, pakatel.

Reklama

Související témata: