Hlavní obsah

Lidé si myslí, že jsem arogantní a nepřátelský, mrzí Cristiana Ronalda

Lisabon/Madrid

Má pověst namyšleného fotbalisty. A Cristiano Ronaldo to ví. V rozhovoru pro oficiální stránky Portugalského fotbalového svazu přiznal, že ho to trápí. Ofenzivní hráč Realu Madrid, který je známý svými nároky na perfektní vzhled, apeloval na fanoušky, aby ho nesoudili jen podle toho, jak se chová na hřišti.

Foto: Andres Kudacki, ČTK/AP

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo v dresu Realu Madrid

Článek

„Beru totiž věci vážně. Nejsem ten typ hráče, který by se na hřišti příliš smál, a to hraje proti mně. Lidé si o mně proto myslí, že jsem arogantní a nepřátelský," prohlásil Ronaldo, který se na hřišti skutečně soustředí pouze na hru. S vážnou tváří a roztaženýma nohama se staví ke standardním situacím, které zahrává, a často se mračí. Hlavně na rozhodčí.

„Nemyslím si, že můžete soudit lidi jen na základě toho, co vidíte nebo slyšíte (na stadiónu). Měli byste si na druhé udělat názor až poté, co si společně pohovoříte," pokračoval sedmadvacetiletý hráč. "„Ale takový je život. Lidé kritizují i ty, které neznají. Stejně tak to dělají se mnou a já se musím přiznat, že to občas dělám také," pokračoval bývalý fotbalista Manchesteru United, proti němuž nastoupí v osmifinále Ligy mistrů.

Ronaldo, který je podobně jako v loňském roce nominován na ocenění Zlatý míč, při svém apelu poněkud pozapomněl, že proti sobě popouzí fanoušky také tím, že fauly na svou osobu velmi často "přehrává". Do médií již rovněž několikrát utrousil, že mu ostatní lidé závidí, protože je krásný, slavný a bohatý...

Je vám Cristiano Ronaldo sympatický?
Ano
48,6 %
Ne
47,4 %
Nevím
4 %
Celkem hlasovalo 10867 čtenářů.

Reklama

Související témata: