Hlavní obsah

Cristiano Ronaldo prý touží po návratu do United

Rodí se přestupová bomba? Hvězdný kanonýr Cristiano Ronaldo chce podle informací britského listu The Sun opustit Real Madrid a touží po návratu „domů“. Tedy do kádru Manchesteru United, kde během šestiletého angažmá vyrostl ve fotbalovou superstar.

Foto: Andres Kudacki, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo prý neskrývá touhu vrátit se do Manchesteru United.

Článek

Informace britského listu přišla bezprostředně poté, co se slavný kouč United Alex Ferguson nechal slyšet, že by rád Ronalda přivítal zpět na Old Trafford. Sedmadvacetiletý portugalský forvard prý mezi svými blízkými, a dokonce před některými bývalými spoluhráči z Manchesteru prohlásil, že se „chce vrátit domů".

S možným odchodem Ronalda je ovšem spojen zásadní problém. Kanonýr, který ve 170 zápasech za Real nastřílel stejný počet gólů, má totiž ve smlouvě výstupní klauzuli na miliardu eur (25 miliard korun)! A ve Španělsku, kam přestoupil v roce 2009, by měl podle stávající smlouvy strávit ještě dva a půl roku. Přestup do Realu byl navíc nejdražším v historii (93 miliónů eur) a Real by prý v současnosti za svůj klenot požadoval asi 150 miliónů eur.

Reklama