Hlavní obsah

Mourinho už s hráči v Realu vůbec nemluví! Kabina je rozvrácená, říká přítelkyně Casillase

Madrid

O tom, že v kabině Realu není situace zrovna růžová, se už mluví delší čas. Naposledy to potvrdila televizní komentátorka a přítelkyně brankáře „Bílého baletu“ Ikera Casillase Sara Carbonerová. Podle jejích slov situace v klubu „není zrovna dobrá“. Madridský celek přitom už ve středu čeká souboj s odvěkým rivalem Barcelonou, úvodní semifinálový zápas Španělského poháru ze Santiago Bernabeu sledujte od 21 hodin v on-line reportáži na Sport.cz.

Foto: Sport.cz

José Mourinho prý s hráči už vůbec nekomunikuje.

Článek

Nedávno přišel španělský list Marca s tvrzením, že gólman Casillas, jemuž mimochodem nešťastně zlomil spoluhráč ruku, a obránce Sergio Ramos vyhrožovali, že klub opustí, pokud trenér Jose Mourinho dál zůstane na lavičce Realu.

Portugalský kouč mimo jiné posadil Casillase, do té doby nedotknutelnou ikonu klubu, na lavičku náhradníků. Prezident Realu Florentino Perez nicméně všechny podobné zprávy rychle dementoval s tím, že jde jen o vymyšlené spekulace.

Carbonerová však naznačila opak. „Atmosféra v kabině není zrovna dobrá. Je veřejným tajemstvím, že Mourinho už s hráči vůbec nekomunikuje," uvedla sportovní žurnalistka pro televizi La Jugada.

„Kabina je momentálně rozvrácená. Počkáme si, jak se situace vyvrbí a zda skutečně Mourinho na konci sezóny odejde," dodala.

Kontrakt portugalského kouče na Santiago Bernabeu skončí až v roce 2016, poté co v loni v létě podepsal novou čtyřletou smlouvu. Španělská média se ale přiklánějí k tomu, že bývalý trenér Interu Milán a Chelsea letos v létě Real opustí.

Reklama

Související témata: