Hlavní obsah

VIDEO: Ronaldo září v uragánu. Sfoukne tak večer i Messiho?

Madrid

Slovutné El Clásico se posunulo do nové dimenze. Už to není jen nejprestižnější bitva Realu Madrid s Barcelonou. Je to i souboj Cristiano Ronaldo kontra Lionel Messi o panování nad celou fotbalovou planetou. Jako v říjnovém El Clásiku, které v lize skončilo 2:2 - a skórovali jen Ronaldo s Messim... Další díl je na programu ve středu večer, od 21:00 se hraje na San Bernabeu první zápas semifinále Španělského poháru. Přímý přenos vysílá Digi Sport, podrobnou on-line reportáž Sport.cz.

Nike Football Cristiano Ronaldo

 
Článek

Nemilosrdný uragán kosí na hřišti všechny přítomné. Jako s loutkami si pohrává s hráči, diváky, rozhodčími, trenéry, náhradníky na lavičce, fotoreportéry, pořadateli i policisty. Jen jediný hrdina mu vládne. Kapitán portugalské reprezentace si hraje s nebohými soupeři a nezadržitelně skóruje.

Cristiano Ronaldo nedávno v úsměvném spotu představil nové kopačky Nike Mercurial Vapor IX, jež podle výrobce přinášejí díky nejmodernějším technologiím výbušnou rychlost pro nejrychlejší fotbalisty planety...

Zázračné střelky přijdou portugalskému fešákovi vhod, aby se aspoň na chvíli zbavil nálepky Věčně druhého. Jako o víkendu. Co to je platné, že proti Getafe (4:0) vystřihl hattrick, když ho proradný božský Argentinec o pár hodin později zastínil čtyřmi trefami proti Pamploně (5:1)!

Ronaldo prý není pro Božského motivací

„Nemyslím si, že Lionel potřebuje Ronalda k tomu, aby se dokázal motivovat na zápas," rýpl si Jordi Roura, asistent barcelonského kouče Tita Vilanovy.

„Půjde o důležitý a náročný zápas, protože vyzveme jeden z najlepších týmů na světě. Věřím, že nás čeká skvělý večer. Hrajeme doma, takže máme šanci na dobrý výsledek. Bude nám chybět mnoho klíčových hráčů, ale to není žádná výmluva," přešel narážky Ronaldo s poukazem na rozsáhlou marodku „Bílého baletu".

„Těžký zápas proti výbornému soupeři. Všechna Clásika jsou důležitá, bez ohledu na to, v jaké pozici do nich vstupujete," nechal se slyšet Messi.

Reklama

Související témata: